Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

 


Στο Βελβεντό και στο πάρκο Σταθάκη λειτούργησε τις μέρες των εορτών το «Πάρκο των Παραμυθιών». Εκεί μπορούσαν οι επισκέπτες να δουν αναπαραστάσεις 14 χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, κατασκευασμένες με όρεξη και μεράκι από ομάδες εθελοντών και να διαβάσουν την ιστορία του κάθε παραμυθιού. Στο πάρκο μικροί μαθητές πραγματοποίησαν το πρόγραμμα «Γρίφοι και παραμύθια» . Την παραμονή των Χριστουγέννων μοιράστηκαν βιβλία στα παιδιά που το επισκέφτηκαν και κάποιες μέρες υπήρχαν εκπλήξεις για τα παιδιά, με δωροεπιταγές, που έπαιρνε κανείς ψάχνοντας ανάμεσα στους ήρωες των παραμυθιών.

Σκοπός της δημιουργίας του «Πάρκου των Παραμυθιών» ήταν να ενεργοποιήσουμε ομάδες εθελοντών, ώστε όλοι μαζί να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε, αλλά και να γίνει μια αρχή, ώστε αν είναι δυνατόν τις επόμενες χρονιές να μεγαλώσει και να μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους εργάστηκαν για τη δημιουργία του πάρκου. Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείων, τον Παιδικό Σταθμό, το Τμήμα ζωγραφικής του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού, το ΚΔΑΠ Βελβεντού «Καταρράχτης Γνώσεων», το Δημοτικό Σχολείο, καθώς ακόμα και τους Βαγενά Στέφανο και Ανεζάκη Ευθυμία, Σουπούρα Ελένη, Γκόγκο Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου