Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ


Το πρωτόγνωρο και απίστευτο για το Βελβεντό συνέβη χθες 8/4/2013.
Η Δ.Ε.Η. αναγκάστηκε να προχωρήσει στη διακοπή της παροχής ρεύματος στο κτήριο που στεγάζεται το Κ.Α.Π.Η. Βελβεντού λόγω απλήρωτων λογαριασμών και παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της προς τον «υπεύθυνο» Δήμο Σερβίων –Βελβεντού.
Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 31/12/2010 η συνεργασία του Δήμου Βελβεντού με τη Δ.Ε.Η. ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα, με αμοιβαία οφέλη και προς τις δύο πλευρές και τέτοια φαινόμενα ήταν αδιανόητα για την κοινωνία μας.
Πέρα από την έκπληξη και την απογοήτευση των συμπολιτών μας για το συμβάν, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής, η οποία συστηματικά δεν εκπληρώνει ούτε καν τις συμβατικές της υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τους πόρους του Βελβεντού για να καλύψει χρέη άλλων καθώς και δικές τις δαπάνες που δεν αφορούν την περιοχή μας. Απλήρωτοι υπάλληλοι, απλήρωτοι προμηθευτές, απλήρωτα ενοίκια, απλήρωτοι λογαριασμοί! Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος, όπως και οι καταγγελίες μας, οι οποίες θα συνεχιστούν, για τον απαράδεκτο και επικίνδυνο τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει την περιοχή του Βελβεντού.
Οι φιέστες, οι δημόσιες τοποθετήσεις τους και ο καταλογισμός ευθυνών σε όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους, απέχουν μακράν της κατάστασης που επικρατεί στο Βελβεντό και το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν την περαιτέρω οργή και αγανάκτηση της κοινωνίας μας.

(Στο κείμενο επισυνάπτεται η πρώτη προειδοποίηση της Δ.Ε.Η. προς το Δήμο το Σεπτέμβριο ενώ ακολούθησε και δεύτερη στον επόμενο λογαριασμό)   


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου