Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το περιοδικό "θήτα" γράφει για το σχολείο μας...


Αφιέρωμα στο σχολείο μας, το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού Κοζάνης, «Χαρίσιου Παπαμάρκου» , είχε το περιοδικό «Θήτα» που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα «Θάρρος».
Με τον τίτλο «Η ΓΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;» ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…»
αρχίζει το αφιέρωμα και συνεχίζει:
«ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ.»Ακολουθεί η συνέντευξη της δασκάλας του Σχολείου μας, κ. Μπούτιου Ευαγγελίας, από τη δημοσιογράφο κ.Δήμητρα Καραγιάννη.
Αναφέρεται στις διακρίσεις που πήρε το Σχολείο μας σε δυο σημαντικούς πανελλήνιους διαγωνισμούς, πώς ξεκίνησε η ιδέα της συμμετοχής στους διαγωνισμούς, πώς δραστηριοποιήθηκαν τα παιδιά, οι τάξεις και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν, τι αποκόμισαν τα παιδιά, οι δάσκαλοι, ακόμα και οι γονείς από τις εργασίες.
Και η συνέντευξη τελειώνει με τα λόγια της δασκάλας:
«…όλοι έδιναν και όλοι έπαιρναν…όλοι μαζί προσφέραμε με τον τρόπο μας. Γι’ αυτό άλλωστε και το σύνθημά μας ήταν: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου