Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Επιστολή της Κίνησης Γυναικών Βελβεντού προς τους φορείς και συλλόγους της πόλης μας



Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Τα γεγονότα που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες, έδωσαν ένα σαφές μήνυμα σε όλους. Αγώνας και δράση. Παίρνοντας το μήνυμα αυτό, εμείς οι γυναίκες του Βελβεντού, αυθόρμητα και ειλικρινά, εκφράζουμε τη θέλησή μας να είμαστε δίπλα στο Δήμο και στους φορείς του, προσφέροντας εθελοντικά ό,τι χρειαστεί.
Κάναμε γνωστή κι επίσημα την παρουσία μας ως Κίνηση Γυναικών για την αυτονομία του Δήμου, στη λαϊκή συνέλευση στις 25-6-2010.
Ήδη έχουμε δραστηριοποιηθεί στον Προφήτη Ηλία για τον εξωραϊσμό του χώρου. Έχουμε οργανώσει την ομιλία του κ. Γ. Παπαδόπουλου με θέμα: «Ο κοινοτισμός στην περιοχή μας» και έχουμε συμμετάσχει στις διαδικασίες του Λαϊκού Δημοψηφίσματος στις 4 Ιουλίου.
Ετοιμάζουμε επίσης επιστολή προς τις γυναίκες βουλευτές και δημοσιογράφους, προβάλλοντας τα επιχειρήματα για να μείνει το Βελβεντό ανεξάρτητος Δήμος και έχουμε προσφερθεί να βοηθήσουμε στη διοργάνωση της Γιορτής του Ροδάκινου, στις 6-7-8 Αυγούστου.
Σας καλούμε να παρευρίσκεστε στις συναντήσεις μας, για τις οποίες θα ενημερώνεστε εκ των προτέρων, με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα, με τις αναρτήσεις ανακοινώσεων σε δημόσιους χώρους και ηλεκτρονικά από το blog “Εκπαιδευτική Φωνή».
Ελπίζουμε σε μια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη.

Με εκτίμηση
Κίνηση Γυναικών Βελβεντού
Για την αυτονομία του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου