Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Εθελοντική εργασία της Κίνησης Γυναικών Βελβεντού στον Αϊ-Λια







Κάποιοι συζητούν για το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής και τα ποσοστά του.Άλλοι κάνουν αναλύσεις για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ και ποιοι έφταιξαν.Άλλοι βλέπουν αντιπάλους και κρυφές συναντήσεις.Κάποιοι προβληματίζονται για την επόμενη μέρα,αν δεν ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που ήδη βρίσκονται στην επόμενη μέρα.Μια μέρα που πρέπει να αφήσουμε τον καναπέ μας και τις πολυθρόνες μας και να δουλέψουμε,όσο μπορεί ο καθένας, με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας για το καλό του Βελβεντού.
Είναι η Κίνηση Γυναικών Βελβεντού για την ανεξαρτησία του Δήμου,που σήμερα το πρωί προχώρησε σε εθελοντική εργασία στο χώρο του Αϊ-Λια.Έκανε μια αισθητική παρέμβαση στο χώρο, με επιδιορθώσεις και βάψιμο σε τραπέζια,παγκάκια,παιχνίδια,βρύση,κάγκελα.Ακολούθησε συγκέντρωση-συζήτηση για τις επόμενες εκδηλώσεις της Κίνησης Γυναικών.Θα συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με θέμα τον Κοινοτισμό στο Βελβεντό.
Τονίστηκε ακόμα μια φορά ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές και ένα ισχυρό ΟΧΙ που πρέπει να βγει στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Προσφορά-Εθελοντική εργασία-Ενότητα.Το Εμείς πάνω από το Εγώ.Είναι η επόμενη μέρα για το Βελβεντό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου