Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συνέλευση νεολαίας στο θεατράκι του γηπέδου


Μια νέα συνέλευση νεολαίας πραγματοποιήθηκε χθες,Τετάρτη βράδυ 9/6/2010.Θέμα και πάλι το σχέδιο "Καλλικράτης" και η συνένωση του δήμου μας με άλλους δήμους.
Στην αρχή έγινε μια ενημέρωση από το δήμαρχο,ο οποίος μόλις είχε γυρίσει από την Αθήνα και τη συνάντηση με τον υπουργό κ.Ραγκούση.Στη συνέχεια έγινε ένας γόνιμος διάλογος για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.Κοινή η απόφαση όλων να μην ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές και η συνέχιση του αγώνα,όσο χρόνο χρειαστεί,για να μείνει ο δήμος ανεξάρτητος.Στο τέλος της συνέλευσης βγήκε και μια επιτροπή η οποία θα συντονίζει τις προσπάθειες από εδώ και πέρα.

Μπράβο στη νεολαία που για μια ακόμα φορά έδειξε ότι σκέφτεται,συζητά και αγωνίζεται.
Παιδιά συνεχίστε τον αγώνα σας.Συζητήστε,διαφωνήστε,συμφωνήστε,σεβαστείτε την άποψη του άλλου,σεβαστείτε την άποψη της πλειοψηφίας.Μεταφέρετε τις απόφάσεις σας στη συντονιστική του Δήμου στην οποία συμμετέχετε, για να γίνουν οι καλύτερες ενέργειες συντονισμένα και μεθοδικά.


Μα πάνω απ' όλα να διατηρήσετε αυτήν την ενότητα που βλέπω μέχρι σήμερα.Μην ακούτε σχόλια που σκοπό έχουν να σας διασπάσουν.Συνεχίστε το δρόμο σας με ενότητα,ενότητα,ΕΝΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου