Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ομιλία του Πάρη Κουκουλόπουλου στην Πτολεμαΐδα


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μίλησε την Πέμπτη 10 Ιουνίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, με θέμα «Καλλικράτης και σύγχρονο κράτος».
Στην ομιλία παραβρέθηκε και αντιπροσωπία της νεολαίας του Βελβεντού,καθώς και μεγαλύτεροι που θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.Έκαναν στο βουλευτή πολλές και σημαντικές ερωτήσεις.Δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις του βουλευτή,αφού ο κύριος στόχος του Βελβεντού είναι να μείνει ανεξάρτητος δήμος.
Ωστόσο η συνάντηση αυτή είχε δυο καλά αποτελέσματα:
-Άνθρωποι από την Πτολεμαΐδα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση,είπαν τα καλύτερα λόγια για τους Βελβεντινούς που ήταν εκεί.Έμαθαν πράγματα που δεν ήξεραν,είδαν το δίκιο του αγώνα των Βέλβεντινών,γνώρισαν το ήθος της νεολαίας του Βελβεντού. Και σ΄αυτή τη φάση χρειαζόμαστε συμμάχους και συνεχώς κερδίζουμε περισσότερους.
-Διαψεύτηκαν αυτοί που περίμεναν ότι θα πήγαιναν οι Βελβεντινοί εκεί με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια σε βάρος του βουλευτή.Το ίδιο αυτό βράδυ δυο σημαντικές εκδηλώσεις γινόταν στο Βελβεντό,η μια του ΣΕΠΟΠ και η άλλη του Σχολείου.Οι Βελβεντινοί προτίμησαν να πάρουν μέρος μαζικά στις εκδηλώσεις αυτές,που αφορούσαν το μέλλον του τόπου τους.Μιας και όπως φαίνεται δε θα πάρουμε μέρος στις εκλογές, πρέπει να στηριχτούμε και να στηρίξουμε τέτοιους φορείς που αποτελούν το μέλλον του Βελβεντού.
------------------------
Συνέντευξη του βουλευτή.(Προσέξτε τα τελευταία λεπτά που μιλά για το Βελβεντό.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου