Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Συγκέντρωση νεολαίας Βελβεντού-Αντίθετοι στη συνένωση με άλλους δήμους


Συνέλευση της νεολαίας του Βελβεντού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2/5/2010 στο χώρο του Αϊ-Λια.Θέμα η συνένωση του δήμου Βελβεντού με άλλους δήμους και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα.

Παρόλο που είναι μια δύσκολη εποχή για τους περισσότερους νέους,μιας και είναι περίοδος εξετάσεων για μαθητές και φοιτητές,περισσότεροι από 250 νέοι έδωσαν το παρών.Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος,καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,που είχαν προσκληθεί.Ο δήμαρχος στην παρέμβασή του έκανε μια αναφορά στις ενέργειες που έγιναν,στην προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό για να μείνει ο δήμος ανεξάρτητος και τόνισε κυρίως την ενότητα που πρέπει να έχουν μεταξύ τους.
Στη συνέχεια πήραν το λόγο πολλοί νέοι.Όλοι είχαν την ίδια άποψη.Να μην ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές,κάτι που θα το μετεφέρουν και στη λαϊκή συνέλευση της Παρασκευής και θα παροτρύνουν και όλους τους μεγάλους να πράξουν το ίδιο.
Οι νέοι μας έδειξαν το δρόμο της συνέχισης του αγώνα.Εμείς οι μεγαλύτεροι δεν έχουμε το δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου