Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Λαϊκή συνέλευση-Δυναμικό παρών όλης της κοινωνίας του Βελβεντού

Για μια ακόμα φορά οι κάτοικοι του Βελβεντού, πιστοί στο κάλεσμα του Δήμου και της Συντονιστικής Επιτροπής, πήραν μέρος μαζικά στη λαϊκή συνέλευση. Για μια ακόμα φορά όλοι μαζί έδωσαν το μήνυμα ότι δεν ξεχνούν τον εμπαιγμό και συνεχίζουν τον αγώνα για την ανεξαρτησία του δήμου.
Στην αρχή ο δήμαρχος ανέφερε τις ενέργειες που έγιναν από την προηγούμενη λαϊκή συνέλευση μέχρι σήμερα. Έκανε μια πλήρη ανάλυση των διατάξεων του «Καλλικράτη», καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα έχουμε από τη μη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές. Πρότεινε να γίνει δημοψήφισμα σύμφωνα και με την απόφαση της Συντονιστικής επιτροπής, με το ερώτημα «ΝΑΙ να ψηφίσουμε ή ΟΧΙ να μην ψηφίσουμε στις εκλογές». Πρότεινε ακόμα ένα πλάνο αγώνα για τους επόμενους μήνες, καθώς και ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τη λειτουργία του Δήμου, αν δεν ψηφίσουμε και μείνει ο Δήμος αυτόνομος.
Στη συνέχεια μίλησε εκπρόσωπος της Κίνησης Γυναικών για την ανεξαρτησία του Δήμου, που δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες, καθώς και εκπρόσωπος της νεολαίας. Τονίστηκε και από τους δυο ότι δεν πρέπει να πάρουμε μέρος στις εκλογές και ότι θα προσφέρουν εθελοντικά όπου και όταν χρειαστεί για το καλό του Δήμου.
Στη συνέχεια πήραν το λόγο πολλοί δημότες, όλοι με την ίδια άποψη, της μη συμμετοχής στις εκλογές.
Σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης θα γίνει το δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή 4/7/2010, από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ.


Βίντεο από τη Λαϊκή Συνέλευση και την αρχή της ενημέρωσης του δημάρχου


Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για το Βελβεντό μας.
ΟΧΙ στις δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου