Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Velvita η νέα εμπορική ονομασία για τα ροδάκινα του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.


Velvita ονομάζεται η νέα εμπορική ονομασία που θα χρησιμοποιεί πλέον για τα ροδάκινα και τα νεκταρίνια που παράγει και διακινεί ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Το νέο brand name θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα. 

Πέρυσι ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού πρωτοτύπησε, εφαρμόζοντας για πρώτη φορά, αυτοκόλλητο σήμα πάνω στο σώμα του ροδάκινου, ώστε ο καταναλωτής να αισθάνεται ασφαλής ότι αγοράζει αυτό που επιλέγει:

Τα πιο διάσημα ροδάκινα στην Ευρώπη, από τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Κοζάνης.
Φέτος ο συνεταιρισμός προχωρά ένα βήμα μπροστά. Δημιουργεί για τα ροδάκινα ένα νέο brand με το όνομα velvita, κάνοντάς τα ακόμη πιο ξεχωριστά. Έτσι ο καταναλωτής πλέον θα ξέρει ότι τα αγαπημένα του ροδάκινα  έχουν και σήμα και όνομα velvita.

Παρουσίαση στις 25 Ιουνίου
Το νέο brand του συνεταιρισμού της Κοζάνης αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια πρωτότυπη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο μέγαρο Υπατία, στην Αθήνα. Μάλιστα οι προσκλήσεις και το πρόγραμμα στάλθηκαν στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης μέσα σε ένα όμορφο ξύλινο κουτί με το νέο σήμα και το αυτοκόλλητο πάνω σε ροδάκινα του συνεταιρισμού.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ενώ οι εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο των αλυσίδων Σ/Μ και του εμπορίου τροφίμων, μαζί με εκπροσώπους των ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές με βάση τα ροδάκινα velvita, μαγειρεμένες από τον chef Άρη Τσανακλίδη. 

Παράλληλα θα ενημερωθούν από τους ομιλητές για το σχέδιο ανάπτυξης του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού τα επόμενα χρόνια, τις εξαγωγές του και το ευρύτερο πρόγραμμα προώθησης και προβολής των ροδάκινων velvita. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

11.00 – 11.30: άφιξη – εγγραφή στη γραμματεία, welcome χυμός velvita, καφές

11.30 – 12.45: Θανάσης Λάλας – Δημοσιογράφος, εισηγητής εκδήλωσης: «Η πρωτοπορία θέλει συνέχεια και συνέπεια».

Κουτλιάμπας Νικόλαος – Πρόεδρος ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού: «Σύντομη παρουσίαση του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού».

Βακάμης Δημήτριος – Γεωπόνος, Σύμβουλος Ανάπτυξης Συστημάτων Ποιότητας: «Η συνεπής διαχείριση της ποιότητας του ροδάκινου στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Ignasi Iglesias Castellarnau – Ερευνητής του Πειραματικού Σταθμού της Λέριδα, IRTA: «Να συναντήσουμε τις σύγχρονες τάσεις των καταναλωτών ροδάκινου της Ευρώπης».

Μολασιώτης Αθανάσιος – Επίκουρος Καθηγητής στο Εργαστήριο Δενδροκομίας του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης: «Η επίδραση του υψομέτρου στην ποιότητα των ροδάκινων: Η περίπτωση του Βελβεντού».

Yonas Design: Branding & Διαφήμιση για τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Ανάπτυξη προβολής στα media

Άρης Τσανακλίδης – Chef και Διευθυντής εστιατορίου «Κουζείν»: «Το ροδάκινο στη διατροφή μας»

Θανάσης Λάλας – Δημοσιογράφος και εισηγητής εκδήλωσης: «Το μέλλον ανήκει στους πρωτοπόρους».

12.45 – 14.30: Γεύμα: velvita στην κουζίνα – Γευστικές δημιουργίες του σεφ Άρη Τσανακλίδη με βάση τα ροδάκινα velvita
Πηγή-kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου