Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Το βραβείο από το διαγωνισμό της ΕΡΤ


Έφτασε στο σχολείο μας και το βραβείο για τη συμμετοχή και τη βράβευση,στο διαγωνισμό της ΕΡΤ και του Υπουργείου Παιδείας " Ένας πλανήτης,μια ευκαιρία".Όπως έχουμε ξαναγράψει στον διαγωνισμό αυτό πήραμε τη 2η θέση με την ταινία " Όλοι μαζί μπορούμε-Πάρε το μήνυμα"
Από την ενημέρωση που έχουμε από την ΕΡΤ, οι ταινίες ετοιμάζονται για να προβληθούν σε εκπομπή του καναλιού.
Ταυτόχρονα μας έγινε πρόταση για συμμετοχή της ταινίας μας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Εικαστικών Τεχνών Ρόδου -ecofilms που θα γίνει στη Ρόδο τον Ιούνιο.
Ετοιμάζεται και φέτος από τους δασκάλους με τη συμμετοχή των παιδιών και μια νέα ταινία με οικολογικό περιεχόμενο,η οποία λόγω της εμπειρίας και της μεγαλύτερης διάθεσης που υπάρχει,είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και πάλι πολύ καλή ταινία με πολλές διακρίσεις.
Να τονίσουμε βέβαια ότι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι, όχι το βραβείο, αλλά η συμμετοχή των παιδιών και η ευαισθητοποίησή τους σε περιβαλλοντικά θέματα.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κ. Γκίκα
    Τα συγχαρητήριά μας κι από εδώ για την εξαιρετική ταινία με την οποία πήρε μέρος το σχολείο σας στον 1ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ψηφιακού βίντεο που είχαμε προκηρύξει ως Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της ΕΡΤ. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε και στον επόμενο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί σε λίγο καιρό.
    Αρετή Καλεσάκη, υπεύθυνη χορηγιών και μέλος της Ομάδας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή