Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΦΑΓΙΑΣ


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 το έθιμο της Λουκανικοφαγίας, το οποίο όπως κάθε χρόνο γιορτάστηκε με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου, στο ομώνυμο εκκλησάκι στους πρόποδες των Πιερίων. Οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο χώρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τοπικά λουκάνικα και το κρασί καθώς και τη φιλοξενία των κατοίκων του Βελβεντού, σε μια σχεδόν ανοιξιάτικη μέρα, σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς και θέας περιβάλλον.
Η ΑΣΤΙΚΉ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
«Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού»,
η οποία είχε την ευθύνη της φετινής οργάνωσης ευχαριστεί όλους όσους επέλεξαν αυτή τη μέρα να βρεθούν κοντά μας και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση, τους εθελοντές και τις εθελόντριες του ΚΑΠΗ, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο ακούραστα συμμετέχουν και δίνουν το στίγμα της συνέχειας της παράδοσης, την ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ καθώς και τη ΝΕΟΛΑΙΑ του Βελβεντού.
Σε καιρούς κρίσιμους για τον τόπο μας συνεχίζουμε ενωμένοι, με κοινό στόχο την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, διατρανώνοντας με κάθε ευκαιρία το δίκαιο αίτημά μας και τη σταθερή μας βούληση να διατηρήσουμε όλα όσα θεωρούμε αυτονόητα.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου