Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Δυο ακόμα συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο


Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στα Πετρανά. Δύο νεκροί από τα Σέρβια.
Από το kozanimedia.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με μετωπική σύγκρουση, στο δρόμο Κοζάνης-Σερβίων, κοντά στα Πετρανά και το Event Plazza. Nεκροί είναι δυο επιβάτες του ενός οχήματος, ενώ υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματίας.
Από το kozan.gr
Από τα Σέρβια οι δύο νεκροί.
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι δύο άτυχοι συνάνθρωποί μας, που επέβαιναν στο μοιραίο Opel Astra στο τροχαίο δυστύχημα έξω από τα Πετρανά, ήταν από τα Σέρβια. Πρόκειται για αντρόγυνο ηλικίας περίπου 60 ετών.
-------------------
Δυστυχώς δυο ακόμα συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο αυτό.Έχουμε γράψει κι άλλες φορές για το κομμάτι αυτό,που αποτελεί μέρος της εθνικής οδού Κοζάνης-Αθήνας.Έχουν γίνει κατά καιρούς συγκεντρώσεις,διαμαρτυρίες και δόθηκαν υποσχέσεις.Πολλές υποσχέσεις,είκοσι χρόνια τώρα.Και ο δρόμος ίδιος,με μερικές μικροπαρεμβάσεις, που οι υπεύθυνοι τις ονόμασαν μεγάλα έργα.Και έβαλαν πάλι τα καινούρια τους κουστούμια και τις γραβάτες τους και πριν λίγες μέρες πήραν μέρος στην ορκωμοσία τους,με νέες πάλι υποσχέσεις.Και άνθρωποι χάνονται στο δρόμο ...μέχρι πότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου