Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

14o ΡΑΛΙ ΣΠΡΙΝΤ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 9 &10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Τα πολύ πετυχημένα προηγούμενα Ράλι Σπριντ Νομού Κοζάνης, που έγιναν στο Βελβεντό, θα συνεχιστούν και φέτος με τη διοργάνωση του 14ου ράλι σπριντ στο Βελβεντό στις 9 & 10 Οκτωβρίου. Διοργανωτής του 14ου ράλι θα είναι ο ΣΜΑΚ Κοζάνης με συνδιοργανωτή το Δήμο Βελβεντού. Οικονομικοί αρωγοί στην εκδήλωση θα είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού, ο οποίος θα αθλοθετήσει τα κύπελλα του αγώνα, όπως έκανε όλες τις προηγούμενες χρονιές, το κέντρο «ΜΕΤΟΧΙ», ντόπια καταστήματα αλλά και άλλες επιχειρήσεις του Νομού.
Η αγωνιστική διαδρομή, 12 χλμ, ξεκινάει από το Στάδιο Βελβεντού για να καταλήξει ψηλά από το χωριό Παλαιογράτσανο. Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου το απόγεμα θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιζόμενων οχημάτων στην Κεντρική Πλατεία του Βελβεντού και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα γίνει ο αγώνας. Συμμετέχοντες οδηγοί αλλά και κριτές θα είναι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Πολύς κόσμος θα καταφτάσει στο Βελβεντό από τον Νομό Κοζάνης αλλά και από άλλους νομούς της Ελλάδας κι αυτό θα είναι μια καλή αφορμή για την προβολή του δήμου μας.
Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρέπει να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή, το αργότερο μέχρι τις 9.30 το πρωί.
Από το Δήμο Βελβεντού γίνεται προσπάθεια προβολής της περιοχής, των μνημείων, του Λαογραφικού Μουσείου, των καταρραχτών του Σκεπασμένου, των ορεινών οικισμών και όλων των άλλων αξιοθέατων, που μπορούν να επισκεφτούν παράλληλα όσοι φτάσουν στο Βελβεντό για τον αγώνα.
-----------------------
video από παλαιότερο ράλι σπριντ στο Βελβεντό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου