Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η λύση είναι μία: ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ

Παρακολούθησα με ενδιαφέρον τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα ήταν όχι τόσο το ποδοσφαιρικό μέρος-χάρηκα βέβαια με τη νίκη της ομάδας μας- όσο το να βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου. Μπήκα ανάμεσα στους φιλάθλους και των δυο ομάδων. Το τι ακούστηκε και από τις δυο πλευρές δεν μπορεί να γραφτεί σε αυτό εδώ το blog. Δεν πρόκειται βέβαια για αθλητικούς χαρακτηρισμούς, αλλά για τοπικούς. Το πρόβλημα έγινε κοινωνικό και μέρα με τη μέρα διαπιστώνω πια, ότι δεν πρόκειται να κάτσουμε ποτέ στο ίδιο τραπέζι για να τα βρούμε. Παρακολουθώντας και τα ανώνυμα σχόλια σε blog, βλέπω ότι το χάσμα είναι τεράστιο. Αυτό θα έχει δυσάρεστες συνέπειες για το Βελβεντό, αλλά βέβαια και για τα Σέρβια.
Κάποιοι νόμιζαν ότι θα ξεχνούσαμε εύκολα. Κάποιοι άλλοι νόμιζαν ότι θα προτιμούσαμε τις καρέκλες από το Βελβεντό(μας έγιναν και τέτοιες προτάσεις). Κάποιοι άλλοι νόμιζαν ότι θα μας κοροϊδέψουν έτσι εύκολα. Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν τους βγήκε. Και τώρα ψάχνουν μάταια να βρουν διεξόδους και να μας κατηγορήσουν για ένα γεγονός που έγινε ξημερώματα- το οποίο βέβαια και καταδικάζουμε.
Το έχω ξαναγράψει αλλά απ’ ότι φαίνεται οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα. Η πολιτεία πρέπει ΤΩΡΑ να δώσει τη λύση. Και η λύση είναι μία: ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου