Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας χρόνος λειτουργίας του blog "Εκπαιδευτική Φωνή"


Μέσα στο καλοκαίρι το blog μας «Εκπαιδευτική Φωνή» έκλεισε ένα χρόνο. Να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες που επισκέπτονται τη σελίδα και για την αποδοχή την οποία έχει.
Βάση των στατιστικών που καταγράφονται στο blog πλησιάζουμε τους 8.000 επισκέπτες. Οι 2.937 ήταν τον προηγούμενο μήνα Αύγουστο. Ακόμα τον τελευταίο μήνα μπαίνουν στη σελίδα 140 άτομα κατά μέσο όρο καθημερινά.
Οι επισκέπτες, εκτός βέβαια από την Ελλάδα, οι περισσότεροι είναι από την Αγγλία και τις ΗΠΑ και ακολουθούν Αυστραλία, Γερμανία, Κύπρο και Καναδά.
Οι αναρτήσεις που διαβάστηκαν περισσότερο είναι:
1. Οι μαθήτριες του Σχολείου μας διαβάζουν το παραμύθι.
2. Κατασκευές για την τάξη.
3. Ο τοπικισμός των Βελβεντινών.
Σημασία δεν έχουν βέβαια τα νούμερα, όσο τα καλά σας λόγια, που καταγράφονται στις καθημερινές συναντήσεις μας. Τόσο προσωπικές, όσο και από τους φίλους και τις φίλες που απέκτησα από την αντίστοιχη σελίδα στο facebook.
Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του blog είναι, να γίνουν γνωστές εργασίες, ενέργειες, έργα που γίνονται στον τόπο μας και η ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους άλλων περιοχών. Έτσι μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε ιδέες και να γινόμαστε καλύτεροι. Κυρίως στο χώρο της εκπαίδευσης.
Σκοπός μας δεν είναι βέβαια να προβάλλουμε τον εαυτό μας, ούτε μας ενδιαφέρει να βάζουμε την υπογραφή μας και τη φωτογραφία μας κάτω από κάθε κείμενο, για να τη βλέπουν οι άλλοι. Μας ενδιαφέρει η συνεργασία και έργα που πηγάζουν από αυτήν. Θα έλεγα λοιπόν ότι είμαι μόνο ο διαχειριστής αυτού του blog που καταγράφει συλλογικές προσπάθειες.
Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου