Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Λαϊκή συνέλευση Δήμου Βελβεντού


Κόσμος παντού.Γεμάτη η μεγάλη αίθουσα του Μετοχιού,το ίδιο και η μικρότερη.Πλήθος κόσμου στα τραπέζια των μπαλκονιών και πολλοί στριμωγμένοι στα κάγκελα των μπαλκονιών.Για μια ακόμα φορά οι Βελβεντινοί απέδειξαν την πίστη για το δίκιο του αγώνα τους.Έδωσαν την υπόσχεση για τη συνέχιση του αγώνα,μέχρι την τελική δικαίωση.
Ο δήμαρχος ανέπτυξε το καταστατικό της υπό ίδρυση μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την ονομασία "Κοινωνία των πολιτών", το οποίο εγκρίθηκε από τη λαϊκή συνέλευση.Ο σκοπός της εταιρίας είναι η συνέχιση της λειτουργίας,της διαφύλαξης,της ανάδειξης,της προστασίας,της αξιοποίησης και της πολύπλευρης ανάπτυξης όλων των οικισμών του Δήμου Βελβεντού.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος έδωσε απαντήσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε καθημερινά προβλήματα,μιας και δε θα έχουμε αντιπροσώπους από το Βελβεντό στο νέο Δήμο.Τέλος παρότρυνε όλους να συμμετέχουν στις εκλογές,στα όργανα και στις εργασίες της εταιρίας.
Ένας αγώνας συνεχίζεται με την ίδια θέληση,πάνω από κόμματα,πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες,πάνω από προσωπικά συμφέροντα,με μόνο κίνητρο την αγάπη προς τον τόπο μας.
.
------------------------------
Ένα μικρό απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δημάρχου, στο παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου