Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

«Εθνική Ετικέτα Ποιότητας» για το πρόγραμμα e-twinning του Σχολείου μας

Την περσινή σχολική χρονιά η Ε΄ τάξη ασχολήθηκε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-twinning με θέμα  «All about me» ( Όλα για μένα).
Το πρόγραμμα ήταν μία συνεργασία με αντίστοιχη τάξη ενός Πολωνικού σχολείου.
Στη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές των δυο σχολείων αντάλλαξαν γράμματα, e-mails, μικρές εργασίες (power point) για τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου τους,  καθώς μίλησαν και στο skype ( τηλεδιάσκεψη). Χρησιμοποιήθηκε σαν κοινή γλώσσα η Αγγλική, καθώς και η τεχνολογία για να επικοινωνήσουν οι μαθητές.
Το πρόγραμμα βοήθησε τους μαθητές να διευρύνουν  τις αντιλήψεις τους και τις γνώσεις τους, αλλά και να συνειδητοποιήσουν ότι τελικά μοιάζουμε πολύ με άλλους ευρωπαϊκούς , όσο μακριά κι αν ζουν από μας,  έχοντας  κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Οι μαθητές ασχολήθηκαν με ενδιαφέρον  γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο και διαφορετικό.
Με πολλή χαρά ενημερωθήκαμε ότι το πρόγραμμα πήρε  την «Εθνική Ετικέτα Ποιότητας» , δηλαδή εγκρίθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης και από την Ευρωπαϊκή αντίστοιχη Υπηρεσία.

Όλοι οι μαθητές πήραν ένα πιστοποιητικό ως αναμνηστικό για την εργασία στην οποία πήραν μέρος. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στο σχολείο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου