Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Συγκέντρωση παλιού σχολικού υλικού

Όσοι έχετε παλιά σχολικά αντικείμενα και σχολικά βιβλία ή φωτογραφίες και θέλετε να τα δωρίσετε στο σχολείο μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα πρώτα 35 αντικείμενα μας τα δώρισε η κυρία Μαρία Εμμανουήλ (βιβλιοπωλείο) την οποία και ευχαριστούμε πολύ.
Ήδη στο σχολείο μας υπάρχει μια πλούσια συλλογή από παλιά αντικείμενα (αρχείο,βιβλία,φωτογραφίες,οπτικο-ακουστικό υλικό,χάρτες, καρτέλες,σφραγίδες,όργανα φυσικής)  που φρόντισαν οι  δάσκαλοι να διαφυλάξουν και ελπίζουμε να εμπλουτιστεί με τις δικές σας προσφορές.
Η συγκέντρωση του υλικού γίνεται στα πλαίσια της εργασίας που πραγματοποιείται  φέτος στο σχολείο μας  "Μια φορά κι έναν καιρό,στο παλιό Αναγνωστικό" και στην ενότητα "Το παλιό σχολειό".
Το πλούσιο υλικό που υπάρχει στο σχολείο μας, ας ελπίσουμε να γίνει η βάση για τη δημιουργία ενός Σχολικού Μουσείου στο Βελβεντό.
------------------
Τα σχολικά είδη που μας δώρισε η κυρία Μαρία Εμμανουήλ.



---------------------------
Καλά τα μεγάλα όνειρα με τα λιμανάκια και τα καραβάκια που θα αρμενίζουν στα νερά της λίμνης μας και τους σκιέρ που θα κατεβαίνουν τις πίστες του χιονοδρομικού στο βουνό μας, αλλά ας κοιτάξουμε και κάτι πιο απλό, όπως είναι η δημιουργία ενός Σχολικού Μουσείου, που μπορεί να αναπτύξει τον σχολικό τουρισμό στον τόπο μας και μαζί με το καινούριο Κ.Π.Ε. που ήδη τελειώνει, να δώσει μια νέα δυναμική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου