Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Κραυγή αγωνίας από καρκινοπαθή Κοζανίτισσα δασκάλα

Σίγουρα θα το έχετε διαβάσει σε κάποια άλλη ιστοσελίδα εδώ και δυο μέρες,αλλά θα ήθελα να υπάρχει και στη δική μου σελίδα, σαν ελάχιστη συμπαράσταση στον άνθρωπο που αγωνίζεται και δεν μπορεί να βρει το δίκιο του...
"Ονομάζομαι Μπλιούμη Βασιλική και είμαι δασκάλα. Είμαι καρκινοπαθής, πάσχω από διηθητικό καρκίνωμα των πόρων του μαζικού αδένα. Υποβλήθηκα σε μερική Μαστεκτομή και Λεμφαδενικό Καθαρισμό Μασχάλης (έχω 67% αναπηρία με γνωμάτευση α/θμιας και β/θμιας επιτροπής). Έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοβολία και συνεχίζω με ορμονοθεραπεία.
Επειδή ο καρκίνος μου δεν είναι σε μεταστατικό στάδιο δεν μπόρεσα να μπω σε ειδική κατηγορία και δεν πήρα κατευθείαν μετάθεση (έχω οργανική στην Καβάλα και είμαι από την Κοζάνη, όπου δεν έστειλαν με απόσπαση ούτε έναν δάσκαλο). Περίμενα, όμως, να πάρω απόσπαση. Και φυσικά δεν την πήρα. Τι μπορώ να κάνω τώρα;;; Δεν είναι δυνατό να πάω στην οργανική μου. Λόγω της επικινδυνότητας της νόσου χρειάζομαι τακτική Κλινική και εργαστηριακή παρακολούθηση. Εξάλλου, μου είναι πολύ δύσκολο ν” ανταπεξέλθω οικονομικά σε δύο σπίτια με ένα παιδί και ασθένεια μαζί!!!! Πώς μπορώ να παλέψω;;; Τι πρέπει να κάνω;;; Πού μπορώ ν” απευθυνθώ;;;; Στην υπηρεσία μου;;; Στους αιρετούς μας;; Στη ΔΟΕ;;; Στα ΜΜΕ;;;; Στο Υπουργείο Παιδείας;;;; Πού είναι το κράτος πρόνοιας;;; Μ” ακούει κανείς;;;;;"

πηγή:Kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου