Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τέσσερα χρόνια "Εκπαιδευτική Φωνή" ...και συνεχίΖΟΥΜΕ


Τέτοια εποχή πριν τέσσερα χρόνια, αρχίσαμε τις πρώτες αναρτήσεις στο blog «Εκπαιδευτική φωνή». Τέσσερα χρόνια μετά, συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη να προβάλλουμε τις δραστηριότητες του Σχολείου  μας, δραστηριότητες που στηρίζονται στη συνεργασία, με στόχο την ποιοτική εκπαίδευση για τα παιδιά μας. Πιστεύουμε ότι μόνο με συνεργασία και ενότητα μπορούμε να έχουμε την αναβάθμιση της Παιδείας. Γι’ αυτό άλλωστε και σε όλες τις εργασίες μας δεν γράφουμε από κάτω ονόματα, αλλά μόνο το όνομα του  Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού. Μας ενδιαφέρουν εργασίες που βγαίνουν μέσα από την ομαδική δουλειά εκπαιδευτικών και παιδιών, έχοντας ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.
Ταυτόχρονα δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους ο αγώνας που κάνει η κοινωνία μας για την ανεξαρτησία του Δήμου μας. Έτσι φιλοξενούμε στο blog και θέματα που αφορούν το Βελβεντό, όπως αυτά προκύπτουν μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις και τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Μακριά από άκαιρους  τοπικισμούς και προσωπικά συμφέροντα, μακριά από προσωπική προβολή και διχαστικές θέσεις, συνεχίΖΟΥΜΕ σταθεροί στις απόψεις μας, γιατί πιστεύουμε στο δίκαιο του αγώνα που κάνουμε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για τη συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια, όπως φαίνεται από τις προσωπικές μας επαφές, αλλά και από τα μηνύματα που μας στέλνεται. Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες επισκέπτες του blog που στηρίζουν την προσπάθειά μας. Θα συνεχίσουμε πιστεύοντας ότι ο αγώνας για μια καλύτερη παιδεία είναι καθημερινός και κάθε μέρα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι, προσφέροντας στα παιδιά και στον τόπο αυτό που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου