Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συμμετοχή του Δημ.Σχολ.Βελβεντού στο διακρατικό πρόγραμμα της ΑΝΚΟ


Το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού συμμετέχει στο πρόγραμμα με τίτλο "Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και Πολιτισμός των Γεύσεων", που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα αφορά μια διακρατική συνεργασία από 4 χώρες (Ελλάδα,Ιταλία,Κύπρο και Πορτογαλία), με βασική επιδίωξη την ανάπτυξη τοπικών, ενδοπεριφερειακών, και διακρατικών δράσεων συλλογικού ενδιαφέροντος. Το διακρατικό αυτό σχέδιο περιλαμβάνει συνολικά 9 δράσεις που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση και την προβολή της οικονομικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής και πολιτιστικής σπουδαιότητας του Ν.Κοζάνης.


Με την οργάνωση και την επίβλεψη των δυο εμψυχωτών  που ήρθαν στο σχολείο μας, την κ.Μάρθα Μαυρίδου και την κ.Φωτεινή Βαρδάκα, οι μαθητές μας μέσα από θεατρικό παιχνίδι και μουσική, γνώρισαν τα προϊόντα  του Νομού Κοζάνης, αλλά και τις υγιεινές τροφές. Mε βιωματικό παιχνίδι καλλιέργησαν τους δικούς τους σπόρους σε ποτηράκι και το πήραν στο σπίτι τους. 



Να ευχαριστήσουμε την ΑΝΚΟ για την οργάνωση του προγράμματος και τις δυο εμψυχώτριες, την κ.Φωτεινή και την κ.Μάρθα,που με πολύ όρεξη παρουσίασαν το πρόγραμμα στα παιδιά.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο, βρε μάγκες!!!
    Για να μαθαίνουν εδώ στα κέντρα ότι στην επαρχία συμβαίνουν τα πιο ωραία πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή