Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Για το απερχόμενο και το νέο Δ.Σ. της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»




Με αφορμή την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» , να ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλα τα νέα μέλη του και ελπιδοφόρους αγώνες. Μακάρι στη δική τους θητεία να επιτευχθεί ο στόχος της ανεξαρτησίας του Δήμου Βελβεντού. Χρειάζεται κουράγιο, διάθεση συνεργασίας και όρεξη για δουλειά, πράγμα το οποίο διαθέτουν τα νέα μέλη.


Με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες, για τη συμπαράστασή τους στο χρόνο που ήμουν στο Δ.Σ. της Οργάνωσης. Ήταν για μένα πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία και μια ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα και νέους αξιόλογους ανθρώπους. Αλλά πάνω από όλα, ένας συνεχής αγώνας για το καλό του τόπου μας.
Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, μέσα σε ένα πνεύμα αλληλεγγύης και αμοιβαίας κατανόησης. Με άλλους είχαμε στο παρελθόν ιδεολογικές διαφορές και με άλλους ήμασταν «αντίπαλοι» σε εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, να αγωνιστούμε ενωμένοι για το μέλλoν μας. Ίσως θα θέλαμε να κάναμε περισσότερα, αλλά πάντα αυτό που θέλουμε εξαρτάται από τις συνθήκες και τις δυσκολίες που συναντάμε. Να τονίσω τη θετική στάση του προέδρου της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και την προσπάθειά του για τον κοινό μας σκοπό. Να τονίσω ακόμα, την άριστη διαχείριση του Οικονομικού Διαχειριστή, ο οποίος προσπάθησε να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και πλήρη διαφάνεια, κάθε οικονομική ενίσχυση που έμπαινε στα ταμεία της Μ.Κ.Ο.
Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» , σε όποια Επιτροπή με χρειαστεί το νέο Δ.Σ. και σε όποια προσπάθεια μπορώ να προσφέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου