Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 16-3-2012




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας & ΜΚΟ «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού».
Στη συνέλευση παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσης της εταιρείας καθώς και ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2011. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και η πρόταση του συμβουλίου για τον προγραμματισμό του έτους 2012 κάτι που παραπέμφθηκε στο νέο Δ.Σ. καθώς η συνέλευση βάσει καταστατικού ήταν εκλογοαπολογιστική. Έτσι καθορίστηκε ημερομηνία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και αυτή είναι η 25η Μαρτίου 2012, την προσεχή Κυριακή. Στη συνέχεια εξελέγη η εφορευτική επιτροπή η οποία θα έχει και την ευθύνη της διενέργειας των εκλογών.
Ακολούθησε ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Των Πολιτών Του Βελβεντού για την Αυτοδιοικητική Ανεξαρτησία του Δήμου Βελβεντού, που παρουσίασε στο σώμα τους βασικούς άξονες της δράσης που ανέπτυξε μέσα στη χρονιά που πέρασε, οι οποίοι κινούνταν πάντα προς την κατεύθυνση της επίτευξης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στον αγώνα που συντονίζει.
Αμέσως μετά το λόγο πήραν αρκετά μέλη της εταιρείας τα οποία άσκησαν την κριτική τους για τα πεπραγμένα του 2011 αλλά παράλληλα πρότειναν συγκεκριμένες δράσεις και κατευθύνσεις για το 2012, πάντα με στόχο τη βελτίωση του έργου και του ρόλου που πρέπει να παίξει η εταιρεία αλλά και η Συντονιστική Επιτροπή στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μας με την «καλλικρατική» μεταρρύθμιση.
Όλες οι απόψεις παρά τις διαφορετικές αφετηρίες και προσεγγίσεις του κάθε ομιλητή συνέκλιναν στην αταλάντευτη στάση που πρέπει να κρατήσει η κοινωνία μας στο θέμα του «Καλλικράτη» και στη συνέχιση του αγώνα μας μέχρι τελικής δικαίωσης.
Το Δ.Σ. της εταιρείας ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της για την μαζική τους παρουσία και συμμετοχή σε μία ακόμη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό και τους καλεί σε αθρόα προσέλευση την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 μ.μ., ενώ αμέσως μετά η εφορευτική επιτροπή, παρουσία νομικού, θα προβεί στην καταμέτρηση της σταυροδοσίας και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται στα γραφεία της εταιρείας κάθε βράδυ από τις 19:30 – 21:30 μέχρι και την Παρασκευή 23/3 με μια απλή αίτηση προς την εφορευτική επιτροπή.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου