Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό για τη βράβευση του σχολείου μας


Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό WEST CHANNEL και στην πρωινή εκπομπή «Τι μας περιμένει»,καθώς και στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο μέλι, δόθηκε από τη δασκάλα κ. Μπούτιου Ευαγγελία, εκπροσωπώντας το σχολείο μας.
Στη συνέντευξη έγινε αναφορά στις τρεις βραβεύσεις του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού. Στον διαγωνισμό της πρεσβείας της Δανίας, στον διαγωνισμό της ΕΡΤ και στο φεστιβάλ οπτικοακουστικής δημιουργίας στον Πύργο Ηλείας. Αναφέρθηκε ακόμα η νέα εργασία που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό από το σχολείο μας, με θέμα το νερό και τη λίμνη Πολυφύτου, καθώς και για την νέα ταινία για την προστασία των νερών με πρωταγωνιστές τους μαθητές μας.
Τονίστηκε τέλος η μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιες εργασίες.
Σκοπός μας ήταν, παρά τις πολλές ώρες προσωπικής εργασίας, να δώσουμε στα παιδιά το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και το μήνυμα της συνεργασίας. Να ανοίξουμε το σχολείο στην κοινωνία, κάνοντας μια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου, που εκτός από γνώσεις, δίνει και κίνητρα δημιουργικής μάθησης και έρευνας. Ένα σχολείο που όλοι οραματιζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου