Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Εξαμελής ομάδα της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού με επικεφαλής το Δήμαρχο Μανώλη Στεργίου, συναντήθηκε την Κυριακή το απόγευμα 31 Οκτωβρίου 2010 με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργο Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή του στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα.
Η συνάντηση, που έγινε λίγο πριν την αναχώρηση του Πρωθυπουργού από τα Κοίλα, ήταν σύντομη λόγω του φορτωμένου προγράμματός του κ. Παπανδρέου.
Η επιτροπή επέδωσε υπόμνημα στον Πρωθυπουργό με το πάγιο αίτημα του Βελβεντού για να επανέλθει στην προτεραία κατάσταση του αυτόνομου Δήμου, όπως κατ’ αρχήν προτάθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 28 Απριλίου 2010.
Παράλληλα σε ειδική παράγραφο το υπόμνημα ανέφερε για την αποφασισμένη αποχή του Βελβεντού από τις εκλογές και ταυτόχρονα για την ίδρυση και λειτουργία της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ», της οποίας αντίγραφο του καταστατικού συνόδευε το υπόμνημα.
Ο βουλευτής κ. Κουκουλόπουλος, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να δει το «γνωστό θέμα» του Βελβεντού και τον διαβεβαίωσε ότι οι πολίτες του Βελβεντού δεν θα ψηφίσουν.
Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς και αποτελεί άλλο ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα της κοινωνίας μας για την αυτονομία.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου