Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Πενταμελής ομάδα της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού με επικεφαλής το Δήμαρχο Μανώλη Στεργίου, συναντήθηκε το Σάββατο το πρωί 30 Οκτωβρίου 2010 με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, κατά την επίσκεψή του στην πόλη της Κοζάνης.
Η συνάντηση έγινε στο Ξενοδοχείο ΕΡΜΙΟΝΙΟ της Κοζάνης, όπου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είχε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.
Μετά τη συνέντευξη επιδόθηκε στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. ένα υπόμνημα με τις κινήσεις και τις αποφάσεις των πολιτών του Βελβεντού και παράλληλα του επιδόθηκε και αντίγραφο του καταστατικού της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την ανοιχτή θέση υπέρ του Βελβεντού που έλαβε ο βουλευτής του κόμματος κ. Άγγελος Κολοκοτρώνης κατά τη συζήτηση του Καλλικράτη στη Βουλή τον περασμένο Μάιο και αφού υπογράμμισε την αποχή των πολιτών από τις κάλπες στις εκλογές του Νοεμβρίου, ζήτησε από τον Πρόεδρο να στηρίξει με τις ψήφους του ΛΑ.Ο.Σ. την αυτονομία του Βελβεντού σε κάθε σχετική συζήτηση στη Βουλή.
Ο κ. Καρατζαφέρης υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει το Βελβεντό σε κάθε περίπτωση ενώ διευκρίνισε ότι θα ασκήσει όλη την επιρροή του κόμματός του, υπέρ του Βελβεντού.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου