Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».
Προσήλθαν στις κάλπες 1626 εκλογείς, οι οποίοι και εξέλεξαν τα δεκατρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η σειρά εκλογής είναι η ακόλουθη:
1. ΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
2. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ
3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
4. ΜΑΛΛΟΥ ΒΑΓΙΑ
5. ΤΡΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6. ΜΠΕΛΙΑΣ ΜΑΚΗΣ
7. ΖΟΡΜΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
8. ΤΣΕΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
9. ΓΚΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
10. ΚΑΜΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
11. ΜΑΛΙΟΥΣΗ Μ. ΕΥΑ
12. ΖΟΡΖΟΒΙΛΗΣ ΖΗΝΩΝ
13. ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ

------------------------------
14. ΣΙΟΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
15. ΚΛΙΓΓΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
16. ΜΑΡΜΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
17. ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
18. ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
19. ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
20. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗΣ
21. ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΑΓΛΑΙΑ
22. ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΣΟΥΛΗΣ
23. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΝΗ
24. ΑΧΙΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
25. ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΝΑ
26. ΚΟΥΣΑΣ ΝΟΤΗΣ
27. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΝΑ
28. ΤΖΙΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
29. ΠΑΛΑΒΟΥ-ΠΙΣΤΙΩΛΑ ΡΕΝΑ
30. ΠΑΛΑΒΟΣ Γ. ΤΣΙΜΟΣ

Η πρωτόγνωρη συμμετοχή των Βελβεντινών στις εκλογές της Εταιρείας αποδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον για το μέλλον του Βελβεντού αλλά και την μεγάλη δυναμική για τον αγώνα που δίνει αυτή η κοινωνία για να αποκαταστήσει τη μεγάλη αδικία και να σχεδιάσει το μέλλον της.
Οι 9.100 συνολικά σταυροί των 1626 ψηφοδελτίων δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο της ενότητας, της ευθύνης και του χρέους. Δεν έχει καμιά σημασία η επιμέρους κατανομή των ψήφων στα πρόσωπα. Το πάθος μιας ολόκληρης κοινωνίας για το αγώνα αυτόν δεν ιεραρχείται. Κανένας δεν περισσεύει και όλοι μαζί αγωνιζόμαστε είτε από θέσεις συμβούλων και μελών των επιτροπών της Εταιρείας, είτε ως απλά μέλη που θέλουμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον τελικό σκοπό. Μέσα σε ένα κλίμα ενότητας που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο σ’ αυτόν τον τόπο.
Ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους πολίτες που έγιναν μέλη στην Εταιρεία, αλλά και σε όλους τους εθελοντές που κατέθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές.
Ευχαριστούμε τα μέλη του πρώτου τιμητικού διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, τις εθελόντριες και τους εθελοντές της κίνησης γυναικών και της νεολαίας που πλαισίωσαν το έργο της Εφορευτικής Επιτροπής, το νομικό σύμβουλο-δικηγόρο κ. Θεοφύλακτο Γιάννη και τους υπαλλήλους του Δήμου και του Πνευματικού Κέντρου, που βοήθησαν εθελοντικά για την άψογη διοργάνωση των εκλογών.
Η Εταιρεία καλείται να παίξει τον δυναμικό της ρόλο για την Κοινωνία του Δήμου Βελβεντού στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που δημιούργησε ο Καλλικράτης. Ο αγώνας μας είναι ο ορισμός του μη συμβιβασμού. Ήταν απρόσμενος κυρίως για όσους με τις αποφάσεις τους επεφύλαξαν την χειρότερη δυνατή αντιμετώπιση για το Βελβεντό. Αλλά και για κείνους που προσδοκούσαν την εύκολη κάμψη της αγωνιστικότητας μας. Η κοινωνία δεν παραδόθηκε στην απάθεια και σήμερα δίνει την πρώτη ιστορική της απάντηση.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου