Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Σεμινάριο στο Κ.Π.Ε. Βελβεντού


Στο φιλόξενο και δημιουργικό χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού πραγματοποιήθηκε,από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου,το εισαγωγικό σεμινάριο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου,η δασκάλα του σχολείου μας κ.Μπούτιου Ευαγγελία παρουσίασε την περιβαλλοντική εργασία που έγινε στο σχολείο μας,με θέμα "Περιβαλλοντικές και κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις από τη λειτουργία των θερμοηλεκτρικών μονάδων παραγωγής ενέργειας στο νομό Κοζάνης".Αναπτύχθηκαν οι στόχοι και η μεθοδολογία της εργασίας,οι δραστηριότητες που έγιναν από τους μαθητές,τα συμπεράσματα και οι προτάσεις.Παρουσιάστηκε το παραμύθι που βραβεύτηκε στον πανελλήνιο διαγωνισμό,τα μηνύματα για το περιβάλλον σε video που μας τα ζήτησε τηλεοπτικός σταθμός και το τραγούδι της ενέργειας.
Να ευχαριστήσουμε το Κ.Π.Ε. Βελβεντού για την πρόσκληση και να ευχηθούμε στην παιδαγωγική του ομάδα να συνεχίσει με την ίδια αγάπη και δύναμη το δημιουργικό της έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου