Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Με ιδιαίτερη επιτυχία το "Λούνα Παρκ Προσκοπικών Παιχνιδιών"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ"
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου το "Λούνα Παρκ Προσκοπικών Παιχνιδιών" που διοργάνωσε η "Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού" και η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κοζάνης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.
Λόγω κακοκαιρίας η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Βελβεντού. Παρά την αλλαγή του χώρου το κέφι, η ζωντάνια και η δημιουργικότητα των παιδιών ήταν αυτό που κυριάρχησε στις 3 περίπου ώρες που διήρκησε το Λούνα Παρκ. Περισσότερα από 200 παιδιά απο την Κοζάνη και το Βελβεντό, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε προσκοπικά παιχνίδια και να γνωριστούν με τους μικρούς προσκόπους αλλά και τα στελέχη της Τοπικής Προσκοπικής Κίνησης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας Προσκοπικού Συστήματος στο Βελβεντό προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς σε εκδήλωση ενημέρωσης το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, όπου ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο οι Πρόσκοποι της Κοζάνης θα έχουν προετοιμάσει τις πρώτες Προσκοπικές συγκεντρώσεις των νέων τμημάτων στο Βελβεντό, στις οποίες τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου