Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Λαϊκή συνέλευση των Πολιτών του Βελβεντού



Πολύ μεγάλη και πάλι η λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Βελβεντού, την Παρασκευή το βράδυ 24 Ιουνίου 2011. Πολλοί οι πολίτες που έκαναν τοποθετήσεις, κριτική για την πορεία του αγώνα μέχρι τώρα και προτάσεις για το μέλλον.Κοινή η πεποίθηση όλων για τη συνέχιση του αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Δυο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις:

"Η Κίνηση Γυναικών Βελβεντού συνεχίζει αυτό που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο,γιατί πιστεύουμε στο δίκαιο του αγώνα του Βελβεντού।

...Ως τώρα δείξαμε ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε,με το δικό του τρόπο ο καθένας।Έτσι κι εμείς κάνουμε τη δική μας προσπάθεια,με όσες δυνάμεις διαθέτουμε.

...Κανένας αγώνας δε σταματά,επειδή κάποιοι δεν αγωνίζονται.

...όταν η αδικία γίνεται νόμος,ο αγώνας γίνεται καθήκον."

ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

-------------

"Η παρουσία όλων μας απόψε εδώ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι το Βελβεντό είναι εδώ, ενωμένο δυνατό και διεκδικεί περισσότερο από ποτέ αυτό που με τον χειρότερο τρόπο του στερήθηκε πριν από έναν χρόνο.
...Στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του Βελβεντού δε λυγίσαμε κάτω από το βάρος των όποιων πιέσεων ή των όποιων δικών μας αιτιάσεων. Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία αυτού του τόπου! Κάναμε αυτό που έπρεπε για να μην υπονομεύσουμε το μέλλον αυτού του τόπου!
...Σήμερα από δω μέσα αγαπητοί συμπατριώτες πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ για να βροντοφωνάξουμε προς τη νέα ηγεσία του ΥΠΕΣ και προς κάθε κατεύθυνση: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ! Την ανεξαρτησία του Δήμου Βελβεντού।"

ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου