Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πάνω κάτω στον Ραγκούση



Toυ Σπύρου Κουταβά από το vetonews

Μόλις γύρισαν οι Βελβετινοί με την ΜΚΟ από την Αθήνα και κόπασε ο απόηχος από την συνάντηση με τον Ραγκούση, ετοιμάζουν τα χαρτιά τους οι του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, προκειμένου να συναντήσουν την Πέμπτη τον υπουργό Εσωτερικών. Τι θα ζητήσει ο κ.Κωσταντόπουλος; Φαντάζομαι βοήθεια, προκειμένου ο δήμος του να παραμείνει ισχυρός. Το γνωρίζουν όλοι και πολύ περισσότερο ο δήμαρχος ότι το Βελβεντό μπορεί να τους ανοίξει πόρτες να προσφέρει ένα ''δροσερό αεράκι φρεσκάδας'' στην μονότονη αυτοδιοικητική καθημερινότητα του δήμου. Το θέμα όμως είναι, ότι οι Βελβεντινοί έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και τώρα που χαλάρωσαν για τα καλά από το σοκ των πρώτων ημερών, διακρίνω πολλά σχέδια και διάθεση για εκπλήξεις από την πλευρά τους. Επίσης εάν ενθυμούμε καλώς, ο ίδιος ο δήμαρχος με κάθε επισημότητα δήλωνε προεκλογικά –εκτός και εάν τότε δεν το πολυ πίστευε- ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας(του Βελβεντού). Ομως, θεωρώ οτι η ''συνέπεια λόγου και έργων'' - ως αξίωμα είναι καταγεγραμμένο στο προεκλογικό δεκάλογο του δημάρχου - αναδυκνύει την ποιότητα του ανδρός και προδιαθέτει για τα μελλούμενα. Έχω όμως μια απορία, εάν στην συνάντηση είναι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τι θα δηλώσουν ενώπιον του Ραγκούση για το θέμα; Γιατί λίγο πολύ, το τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τους Βελβεντινούς το γνωρίζουμε.

ΣΧΟΛΙΑ:

1 Έχει γίνει ήδη μια πολύ σοβαρή δουλειά, σχετικά με τον καθορισμό των στόχων για το επόμενο διάστημα,καθώς και τη στρατηγική του αγώνα μας για την ανεξαρτησία του Δήμου Βελβεντού.19μελής επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της Εταιρείας "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" και μέλη της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ" σε δυο τετράωρες συνεδριάσεις μελέτησε προτάσεις που έφεραν τα μέλη της και όλες αυτές συζητήθηκαν στη Συντονιστική, στην πρώτη τρίωρη συνεδρίαση της Δευτέρας.Ακολουθεί 2η συνεδρίαση την επόμενη Δευτέρα,για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τη πορεία του αγώνα.Κοινή η πεποίθηση όλων για τη συνέχιση του αγώνα,όσο χρόνο κι αν χρειαστε.Άλλωστε όπως τονίστηκε από πολλούς, ξέραμε από την αρχή ότι ο δρόμος είναι μακρύς,αλλά με την ενότητα που μας διακρίνει μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας.

२.Ήρθε η ώρα να αποδείξει ο δήμαρχος Σερβίων,αυτά που έλεγε ή θα μείνει στα "θα",αυτά τα "θα" που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή της δύσκολη θέση.

३."Γάμος" με το ζόρι δε γίνεται.Ας το καταλάβουν καλά κάποιοι.Ας παραδεχτούν το λάθος που έκαναν και ας φροντίσουν να το διορθώσουν.Εμείς πάντως θα ήμαστε εδώ στον αγώνα, μέχρι τις επόμενες εκλογές,μέχρι τις μεθεπόμενες εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου