Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Λαϊκή συνέλευση Δήμου Βελβεντού


Μια διαφορετική λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ 22-12-2010 στο Δήμο Βελβεντού, μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, γιατί ήταν η τελευταία λαϊκή συνέλευση του ανεξάρτητου Δήμου μας. Ένας θεσμός που εδώ και χρόνια γίνεται στο Βελβεντό και όπου ο δήμαρχος παρουσιάζει το έργο που έκανε, κάνει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά και ακούει την κριτική και τις προτάσεις των δημοτών. Αυτή τη φορά δυστυχώς δεν ακούσαμε ούτε προγραμματισμό, ούτε προτάσεις για το μέλλον. Μιας και όπως αποφάσισαν οι «φωστήρες» της αυτοδιοίκησης, ο Δήμος μας σβήστηκε από το χάρτη.
Ο Δήμαρχος έκανε μια αναλυτική παρουσίαση για τα έργα που έγιναν στο Βελβεντό την τελευταία οκταετία και ακολούθησαν τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων και δημοτών.
Μια λαϊκή συνέλευση μέσα σε κλίμα συγκίνησης, γι’ αυτούς που άφησαν στην άκρη τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα και έβαλαν πάνω από όλα το καλό του Βελβεντού. Γι΄ αυτούς που όλο αυτό το διάστημα έδωσαν τον αγώνα για τα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας και γι’ αυτούς που έδωσαν τους αγώνες για την ανεξαρτησία του Δήμου μας.
Όλους αυτούς, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τους "προδώσει". Άνθρωποι που έτρεχαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να έχουμε εμείς το καθαρό νερό, τους καθαρούς δρόμους, το Πνευματικό και Αθλητικό Κέντρο και τόσα άλλα. Άνθρωποι που είχαν υποσχέσεις και πιέσεις και θα μπορούσαν σήμερα να είναι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, αλλά προτίμησαν να αφήσουν τις καρέκλες και να ακολουθήσουν το δρόμο του Βελβεντού. Έχουμε χρέος να είμαστε μαζί τους, να στηρίξουμε τις αποφάσεις τους, να τους βοηθήσουμε στο έργο τους, να προσφέρουμε στον τόπο μας.
Ο αγώνας για την αυτονομία του Δήμου συνεχίζεται, μέχρι την τελική δικαίωση.
-----------
Λίγα λόγια αλλά συγκινητικά από τον αντιδήμαρχο, ο οποίος κατα- χειροκροτήθηκε.Όποιος έχει αντίθετη άποψη για την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού και όποιος θέλει να μάθει για διαφάνεια και εργατικότητα, ας πάει να τον βρει.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ(και σύντομα να σε ξαναδούμε και πάλι αντιδήμαρχο στο δικό μας Δήμο Βελβεντού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου