Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Επιβράβευση του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού από τις εκδόσεις «Πατάκη»


Οι εκδόσεις «Πατάκη» βράβευσαν το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, δωρίζοντας στη σχολική βιβλιοθήκη 200 λογοτεχνικά βιβλία. Μάλιστα έγινε μια πολύ καλή επιλογή από τους υπεύθυνους των εκδόσεων, ώστε τα βιβλία να απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, αλλά και να συνδέονται με τα σχολικά αντικείμενα.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ» των Εκδόσεων Πατάκη, που  διοργάνωσαν διαγωνισμό σχεδιασμού γλυπτού από 200 βιβλία.

Βάλαμε τη φαντασία μας σκεφτήκαμε, συνεργαστήκαμε, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε το «βιβλιογλυπτό» μας με τίτλο « Διαβάζω και παίζω».
 Ταυτόχρονα σεβαστήκαμε τα βιβλία κάνοντας το «βιβλιογλυπτό» χωρίς να καταστραφεί ούτε ένα από αυτά. Ακόμα, περπατώντας  κάποιος γύρω από την κατασκευή, μπορούσε να δει όλους τους τίτλους και των 200 βιβλίων.




Εργάστηκαν οι μαθητές της Δ΄ και Ε΄ Τάξης του σχολείου μας με τον συντονισμό των δάσκαλων τους, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Πες το με ένα βιβλίο», που πραγματοποιήθηκε τη σχολική χρονιά που μας πέρασε.

 Ευχαριστούμε πολύ τις Εκδόσεις Πατάκη για την προσφορά τους και να είναι βέβαιοι ότι τα βιβλία θα χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο στη σχολική μας βιβλιοθήκη, προς όφελος της εκπαίδευσης των μαθητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου