Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Βελβεντού

Αγροτική οδοποιία στον Δήμο Σερβίων -Βελβεντού

Μετά τις ανακοινώσεις του αντιδημάρχου κύριου Κυριακίδη σχετικά με τον οργασμό  εργασιών για τον καθαρισμό και αποκατάσταση αγροτικών δρόμων στα κοινοτικά διαμερίσματα του δήμου θα θελαμε να μας πει ο αντιδήμαρχος  κύριος  Κυριακίδης εάν έκαναν κάτι στους αγροτικούς δρόμους στο δημοτικό διαμέρισμα Βελβεντού.Ο Αγροτικός Σύλλογος Βελβεντού έχει στείλει από τον Μάρτιο επιστολές για την επικινδυνότητα των αγροτικών δρόμων.
Όχι μονο δεν κάνανε τίποτα αλλά δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας απαντήσουν όπως φυσικά σε όλα τα έγγραφα που τους εχουμε στείλει εδώ και χρόνια. Τονίσαμε ότι  οι δρόμοι είναι άκρως επικίνδυνοι για σοβαρά ατυχήματα. Από δω και πέρα είναι αποκλειστικά  υπεύθυνοι για όποιο ατύχημα συμβεί.
Ας αφήσουν τα λόγια και ας κάνουν καμιά δουλειά.
Σε συνεννόηση από τον αγροτικό σύλλογο με την περιφέρεια και τον κύριο Πλακεντά ήρθε το μηχάνημα της περιφέρειας για τον καθαρισμό του δρόμου διασταύρωσης Βελβεντού. Αυτό που
ζητήθηκε από τον δήμο ήτανε 2 άτομα και ένα φορτηγό για τον μάζεμα των κλαδιών ουτε αυτό δεν κάνανε και το μηχάνημα  έφυγε  χωρίς να κάνει τίποτα.
Αυτά είναι τα έργα τους για τον αγροτικό τομέα και άλλα πολλά.
Ο Δήμος και οι αιρετοί θα πρέπει να ενεργούν προς το συμφέρων όλων των Δημοτών και όχι κατά περίσταση.

               
                       Για το ΔΣ
                   Ο Πρόεδρος.
              Τζιουράς Βασίλειος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου