Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Δημιουργία αφίσας με θέμα το ροδάκινο

Στο προηγούμενο διάστημα επισκεφτήκαμε με τους μαθητές μας, δυο κτήματα παραγωγών των ροδάκινων  velvita και τις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, απ’ όπου φεύγει το προϊόν για τις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τον τελευταίο μήνα ασχοληθήκαμε με την προώθηση του προϊόντος. Είδαμε τις αφίσες που έχει κάνει ο συνεταιρισμός, τις διαφημίσεις στην τηλεόραση και στη συνέχεια δημιουργήσαμε τις δικές μας αφίσες. Τα παιδιά ήδη είχαν ασχοληθεί με αφίσες, αφού υπάρχει και σχετική ενότητα στο μάθημα της Γλώσσας.
 Έτσι προσπάθησαν να βρουν τις φράσεις-κλειδιά (σλόγκαν), που πρέπει να έχει κάθε αφίσα για να κάνει εντύπωση και με βάση τις φωτογραφίες που βγάλαμε κατά τις επισκέψεις μας, κάναμε τις δικές μας αφίσες. Μετά από την επεξεργασία στον υπολογιστή είχαμε το τελικό αποτέλεσμα, που πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλό.

Οι δράσεις μας αυτές γίνονται στα πλαίσια της εργασίας  «Ροδάκινο, το δώρο της γης του Βελβεντού», που έχει σαν σκοπό να γνωρίσουν τα παιδιά όλες τις δουλειές που πρέπει να κάνει ο αγρότης για την παραγωγή του ροδάκινου, να γνωρίσει τις δραστηριότητες του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ  και τη σημασία του Συνεταιρισμού για την οικονομική ζωή του τόπου μας.


Δείτε τις αφίσες μας:



--------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου