Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Velvita Live - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού διοργανώνει το Velvita Live και σας προσκαλεί να ζήσουμε παρέα, στον πανέμορφο χώρο του Άλσους Βελβεντού, την ωραιότερη μουσική βραδιά αυτού του καλοκαιριού.
Καλεσμένος μας ο Μίλτος Πασχαλίδης που θα κάνει στάση στο Βελβεντό, στη μεγάλη επετειακή και εορταστική περιοδεία αυτού του καλοκαιριού.
Για μαθηματικός ξεκίνησε αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας.
Η σκηνή θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εισκοσαετίας.
Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες- κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαϊκά, που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες.
Αν η «μόνη πατρίδα είναι ο χρόνος», αυτή η συναυλία είναι η επιστροφή σ’αυτή την πατρίδα και μια βόλτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρα της.
Συμμετέχουν: Μιρέλα Πάχου – πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι, Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. κιθάρα, Πάρις Περυσινάκης – λύρα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα.
Ηχοληψία: Νίκος Λαγός, Πασχάλης Κολέντσης
 Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βελβεντού (Κτήμα Γκουλιώτη) που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό του Βελβεντού.

Ώρα Έναρξης: 09:30 μ.μ.

Εισιτήρια:
Προπώληση 10 € Ταμείο: 12 €
Ανέργων & μαθητών 12-18 ετών 8 €
Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Εισιτήρια προπωλούνται στο γραφείο του Μορφωτικού Ομίλου καθημερινά τις ώρες λειτουργίας (09:30 π.μ. – 11:30 π.μ. & 05:30 – 09:30 μ.μ.), στην Έκθεση Βιβλίου του ΜΟΒ που λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 μ.μ. στην Οδό Ειρήνης & Φιλίας (ανάμεσα από τη σχολή οδηγών και το ζαχαροπλαστείο), στα Σέρβια στο Ζαχαροπλαστείο Τιάκος και στην Κοζάνη στο κατάστημα Τουλούμπες Ζανδέ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2464031088 (ώρες λειτουργίας γραφείου ΜΟΒ), 6993549897 και 6986417745.


Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική χορηγία του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.
           

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου