Μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν το παραδοσιακό καζάνι του κ. Αχίλλα, στα πλαίσια της εργασίας μας "Γνωρίζω τον τόπο μου". Έμαθαν τον τρόπο που λειτουργεί και πώς παράγεται το τσίπουρο.
Μινιατούρα-καζάνι δώρο του παππού στον εγγονό του, που είδαμε στο χώρο του καζανιού.
Και μετά την πνευματική τροφή, σουβλάκια και λουκάνικα...
Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Αχίλλα και όλους όσους βοήθησαν στην ξενάγηση και στην ετοιμασία του φαγητού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου