Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη τύπου της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ"

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στην Κοζάνη από την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" και από τη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ για την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού.

belbento

Πηγή: kozanimedia

ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού»: «Αρνείται το διάλογο ο Δήμαρχος- Παίρνει αποφάσεις για να ικανοποιήσει ακραίες φωνές»

Προσωπικά πυρά στο Δήμαρχο Σερβίων- Βελβεντού, Βασίλη Κωνσταντόπουλο, για την αντιμετώπιση του Βελβεντού, εξαπέλυσαν σήμερα τα μέλη της ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν στα ΜΜΕ. Τα μέλη της ΜΚΟ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του kozanimedia.gr σημείωσαν πως η υπολειτουργία υπηρεσιών και η υποχρηματοδότηση του Βελβεντού, οφείλεται ξεκάθαρα σε θέμα πολιτικής βούλησης από το Δήμαρχο, τον οποίο μάλιστα κάλεσαν σε δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο «τον οποίο όμως αρνείται» όπως χαρακτηριστικά είπαν.
«Για να ικανοποιήσει ακραίες φωνές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνει αποφάσεις εις βάρος του Βελβεντού», τόνισαν τα μέλη της ΜΚΟ κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεών τους, ενώ έντονη ήταν η κριτική που ασκήθηκε αργότερα σε πηγαδάκια μεταξύ δημοσιογράφων και πολιτών του Βελβεντού, για την απόφαση της δημοτικής αρχής να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το αγρόκτημα που είχε παραχωρήσει το Υπουργείο Γεωργίας στους συνεταιρισμούς του Βελβεντού για πειραματικές καλλιέργειες.
Να σημειωθεί πως στη συνέντευξη τύπου, η οποία δόθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Κοζάνης, βρέθηκαν περισσότερα από 50 άτομα από το Βελβεντό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου