Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Δήμος Βελβεντού: Πάνδημη η συμμετοχή της Κοινωνίας του Βελβεντού στην «Εκστρατεία Ενημέρωσης»


Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου σύσσωμη η κοινωνία του Βελβεντού συμμετείχε στην «Εκστρατεία Ενημέρωσης» που αποφάσισε η Λαϊκή Συνέλευση της 29/1/2010 για το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» και τις θέσεις του Δήμου Βελβεντού. Παρά το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 2.000 πολίτες σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα πάνω στην Εθνική Οδό και με τη βοήθεια της Τροχαίας Κοζάνης και του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, ενημέρωναν με έντυπο υλικό τους διερχόμενους οδηγούς σε μια ώρα μεγάλης κυκλοφοριακής κίνησης χωρίς να κλείσουν τους δρόμους.
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, αγρότες, επαγγελματίες, έμποροι, οικοδόμοι, οι εκπρόσωποι όλων των φορέων, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εκκλησίας, άνθρωποι από όλες της ηλικίες και βέβαια η μαχητική νεολαία του Βελβεντού έδωσαν βροντερό «παρών» στην κινητοποίηση.
Παρόντες και δίπλα στους πολίτες του Βελβεντού οι τρεις βουλευτές του νομού Πάρις Κουκουλόπουλος, Γιάννης Βλατής και Γιώργος Κασαπίδης, και ο Αντινομάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού, αποτύπωσαν με ήχο και εικόνα την κόσμια κινητοποίηση μιας ολόκληρης κοινωνίας, και μετέφεραν το μήνυμα παντού και κυρίως στους θεσμικούς παράγοντες που θα αποφασίσουν τον Καλλικράτη.
Ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους πολίτες και τους θεσμικούς που συμμετείχαν στην μεγάλη μας εκστρατεία, στα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και βεβαίως στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Τροχαία Κοζάνης καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων για την συνεργασία και τη βοήθειά τους.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου