Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Οι ζωγραφιές μαθητών του σχολείου μας σε γραμματόσημα




Το Stavros Niarchos Foundation Cultural Center  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, προσκάλεσε παιδιά και εφήβους (ηλικίας 4-17 ετών) να σχεδιάσουν το δικό τους γραμματόσημο.
Πάνω από 300 ζωγραφιές βρήκαν τον δρόμο τους προς το ΚΠΙΣΝ και σε συνεργασία με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. μετατράπηκαν σε γραμματόσημα. Σας ευχαριστούμε!
Με την βοήθεια των ΕΛΤΑ, στείλαμε σήμερα τα γραμματόσημα τα οποία θα λάβουν σε λίγες μέρες οι παραλήπτες τους!
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικής βιωσιμότητας σε όλα τα επίπεδα (σχεδίαση και κατασκευή, λειτουργία, αποτύπωμα στο τοπικό οικοσύστημα), γιόρτασε φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με έναν τρόπο διαφορετικό που του επέτρεψε να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους μαθητές και να τους ευαισθητοποιήσει σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον. Κάλεσε, λοιπόν, όλα τα παιδιά να εμπνευστούν από το φυσικό περιβάλλον και τον πλανήτη μας και να ζωγραφίσουν όποιο θέμα τους αρέσει. Το ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., τύπωσε σε γραμματόσημα 200 ζωγραφιές που έλαβε και ταχυδρόμησε στα παιδιά το γραμματόσημο με τη ζωγραφιά τους.
Αρκετοί μαθητές του σχολείου μας πήραν μέρος στη δράση αυτή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και των Ελληνικών Ταχυδρομείων και πολλοί είδαν τις ζωγραφιές τους να γίνονται γραμματόσημα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου