Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης στο Σχολείο μας

Από τη σελίδα της διευθύντριας του 19ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Marina Chari
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή, τους συναδέλφους & τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού - Κοζάνης από το 19ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού, κος Αντώνη Μπουκουβάλα και με την υπεύθυνη της Εφηβικής – Παιδικής Βιβλιοθήκης του Βελβεντού κα Βάια Σταμάτη, αποφασίσαμε την κοινή μας δράση στα πλαίσια του προγράμματος Νοιάζομαι και Δρω με στόχο την αδελφοποίηση των δύο σχολείων, τα οποία θα συνεργάζονται στο πνεύμα της ενεργούς πολιτειότητας.
Έτσι σήμερα επισκεφτήκαμε το ιστορικό διατηρητέο σχολείο στο Βελβεντό – Κοζάνης, που διαφυλάσσει με ιδιαίτερο τρόπο τις ιστορικές μνήμες του τόπου και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τους κατοίκους του. Το σχολείο παρόλο που είναι ένα διατηρητέο κτίριο δεν παρέμεινε αναχρονιστικό, αλλά πάντρεψε την παράδοση με την μοντέρνα εποχή (αίθουσα ΤΠΕ, Εικαστικών, Θεάτρου, Βιβλιοθήκη. Στον αύλειο χώρο: γήπεδα, σκάκι στο δάπεδο κ.ά.).
Μετά τη θερμή υποδοχή από τους αξιόλογους συναδέλφους οι μαθητές μας γνωρίστηκαν μεταξύ τους και απόλαυσαν παιχνίδι στον αύλειο χώρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου