Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Η ταινία του Δημ. Σχολ. Βελβεντού στην 17η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio


 Ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, που η ταινία μικρού μήκους «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο» θα προβληθεί στην 17η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio.
Η ταινία επιλέχτηκε ανάμεσα σε 1.800 ταινίες από όλο τον κόσμο που δήλωσαν συμμετοχή. Από τις 1.800 ταινίες, για το ελληνικό τμήμα έχουν επιλεγεί 123 ταινίες, 96 για το ευρωπαϊκό τμήμα και 19 για το διεθνές τμήμα.
Η ταινία «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο, δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια προγράμματος κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού, τις δυο προηγούμενες σχολικές χρονιές.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, η ταινία του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού θα προβληθεί το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου.
Την ταινία μπορείτε να τη δείτε στον σύνδεσμο:

Φωτογραφίες από την ταινία:


Η παρουσίαση της ταινίας στο φυλλάδιο του φεστιβάλ

H CAMERA ZIZANIO με λίγα λόγια
Η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – Camera Zizanio ξεκίνησε το 2001 σαν μια πρωτοβουλία του ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.
Στην Camera Zizanio παρουσιάζονται και διαγωνίζονται έργα που έχουν δημιουργήσει παιδιά και νέοι έως 20 χρόνων. Εκατοντάδες παιδιά και εκπαιδευτές από την Ελλάδα, την Ευρώπη  αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο συναντώνται κάθε χρόνο στον Πύργο της Ηλείας για να παρουσιάσουν έργα που παρήχθησαν είτε σε κινηματογραφικά εργαστήρια είτε ατομικά, για να ανταλλάξουν ιδέες, να συνεργαστούν και να αναπτύξουν κοινή δράση.
Σήμερα είναι η μεγαλύτερη Συνάντηση  οπτικοακουστικής δημιουργίας των νέων ανθρώπων στην Ευρώπη.
Οι επισκέπτες της φετινής Camera Zizanio, που συμπίπτει με την επέτειο των 20 χρόνων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, θα έχουν να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικά πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα που συνθέτουν 238 ταινίες και προέρχονται από 40 χώρες!
20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους
17η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio

2-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου