Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

«Βραβείο Συνεργασίας» για το τραγούδι «Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά» στον Διαγωνισμό του Μαθητικού Ραδιοφώνου

Φωτογραφίες από τη βράβευση του τραγουδιού στο Ρέθυμνο.


Ειδικό «Βραβείο Συνεργασίας»  πήρε το τραγούδι μας «Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά» στον  Διαγωνισμό του Μαθητικού Ραδιοφώνου «European School Radio». 
Η τελετή βράβευσης έγινε την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Ρέθυμνο. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 93 σχολεία, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, από την Ελλάδα και την Κύπρο με τραγούδι και 132 σχολεία με ραδιοφωνικό μήνυμα.
Το τραγούδι «Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά» δημιουργήθηκε με τη συνεργασία 11 ελληνικών σχολείων από όλον τον κόσμο. Την ιδέα και τον συντονισμό της όλης προσπάθειας είχε η κυρία Βάσω Μπασίνα, δασκάλας του ελληνικού Σχολείου Βουκουρεστίου. Η σύνθεση της μουσικής είναι του Νίκου Ντόνα, εκπαιδευτικού μουσικής. Έπαιξαν και τραγούδησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.
Συμμετοχή στους στίχους  είχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού.

Να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Μαθητικού Ραδιοφώνου που μας έδωσαν την ευκαιρία να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό.

Να ευχαριστήσουμε τους ακροατές που ψήφισαν το τραγούδι μας για το Βραβείο κοινού, που μας έφερε τελικά στην τρίτη θέση.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους που στήριξαν την προσπάθειά μας και προώθησαν το τραγούδι μας μέσα από τις ιστοσελίδες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου