Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Δυο νέες αίθουσες στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού

Αίθουσα Εικαστικών

Αίθουσα Θεατρικής Αγωγής

Δυο νέες αίθουσες  διαμορφώθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, μετά την δημιουργία της σχολικής βιβλιοθήκης που είχε γίνει στην αρχή της χρονιάς.

 Πρόκειται για μια αίθουσα Εικαστικών και μια αίθουσα Θεατρικής Αγωγής, για τις διδακτικές ανάγκες του σχολείου. Ο πλήρης εξοπλισμός των δυο αιθουσών ήταν μια χορηγία του Ομίλου Φουρλή-καταστήματα ΙΚΕΑ.


Διαμορφώθηκαν οι δυο αίθουσες στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού από το ΙΚΕΑ -ως επιβράβευση της εξαιρετικής συμμετοχής στον Β΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό με θέμα "Η ιστορία του σχολείου μου". Τον διαγωνισμό είχαν διοργανώσει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης  του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και συμμετείχαν εκατοντάδες σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα. 


Η δημιουργία των δυο αιθουσών είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης δραστηριότητας του σχολείου μας, με τη συμμετοχή σε προγράμματα, εργασίες και πανελλήνιους διαγωνισμούς και λόγω αυτών μας έγινε η πρόταση για την χορηγία.


Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Φουρλή και προσωπικά την κυρία Λήδα Φουρλή, υπεύθυνη του κοινωνικού έργου του Ομίλου.


Ευχαριστούμε πολύ το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης  του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού που πρότεινε το δικό μας σχολείο.


Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας στήριξαν και βοήθησαν στην πραγματοποίησή του.


Να είναι βέβαιοι όλοι, ότι θα αξιοποιηθούν οι δυο αίθουσες με τον καλύτερο τρόπο για τη μόρφωση των μαθητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου