Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Εκπαιδευτική επίσκεψη στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού


Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού που παράγει και εμπορεύεται τα γνωστά ροδάκινα velvita, πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του σχολείου μας.
 Ήταν η δεύτερη επίσκεψη. Η πρώτη έγινε πριν λίγο καιρό, με σκοπό να γνωρίσουν οι μαθητές μας την παραλαβή των ροδάκινων από τον Συνεταιρισμό, μέχρι τη στιγμή που φεύγει το προϊόν για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας  και του εξωτερικού.
Στη δεύτερη επίσκεψή μας οι μαθητές γνώρισαν τους ανθρώπους που εργάζονται στον Συνεταιρισμό.
Μίλησαν με τον Διευθυντή πωλήσεων, ο οποίος όπως τους είπε, είναι υπεύθυνος για την προώθηση των προϊόντων , να βρίσκει δηλαδή αγοραστές. Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική εργασία για την ανεύρεση αγορών.
Μίλησαν με τον Διευθυντή προσωπικού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία του Συνεταιρισμού. Έχει την εποπτεία όλων όσων εργάζονται στον Συνεταιρισμό, ώστε όλα να λειτουργούν ομαλά και κυρίως στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς  του καλοκαιριού, όπου παράγεται το ροδάκινο.
Μίλησαν τέλος με τον γεωπόνο του Συνεταιρισμού, υπεύθυνο για να είναι το προϊόν  κατάλληλο για πώληση. Είναι αυτός που θα δώσει τις χρήσιμες συμβουλές στους παραγωγούς, θα κάνει τον ποιοτικό έλεγχο όταν έρχεται το ροδάκινο στον Συνεταιρισμό, αλλά και όταν φεύγει για τις αγορές.

Ευχαριστούμε πολύ όλους για όλα αυτά που μας είπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου