Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Μαθητικός διαγωνισμός: «Φαντάζομαι το σχολείο μου -Κάνω το όνειρο πράξη»


Εκδήλωση στο πλαίσιο μαθητικού διαγωνισμού, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και Εορδαίας, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των δύο αγαπημένων δασκάλων και συναδέλφων Ιωάννη Ποσινακίδη και Αχιλλέα Ματσαρίδη, προκήρυξαν τον Α ́ Μαθητικό Διαγωνισμό για μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων με θέμα: «Φαντάζομαι το σχολείο μου – Κάνω το όνειρο πράξη». Η πρόσκληση για το διαγωνισμό απευθυνόταν σε τάξεις και ομάδες μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Θέμα του ΔιαγωνισμούΤο θέμα του διαγωνισμού αφορούσε την υποβολή έργων σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, τα οποία εμπεριείχαν προτάσεις για το πώς οι μαθητές φαντάζονται το περιβάλλον της τάξης τους και γενικότερα του σχολείου τους. Οι προτάσεις αυτές αφορούσαν τόσο την υλικοτεχνική υποδομή όσο και άλλα θέματα που αφορούν τη σχολική ζωή γενικότερα.
Τα  έργα – προτάσεις αξιολογήθηκαν συνολικά.
Για τον διαγωνισμό μίλησε στο Kozan.gr o Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας, Σούλιος Ιωάννης.

Τα 5 Σχολεία που βραβεύτηκαν είναι:
1ο Βραβείο: Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης
2ο Βραβείο: 11ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας
3ο Βραβείο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού
4ο Νηπιαγωγείο Μεσσιανής
5ο Δημοτικό Σχολείο Μικροκάστρου-Καλονερίου

πηγή: kozan.gr


-----------------------------------
Τα έργα του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού στην έκθεση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και η αφίσα που έκανε για το σχολείο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου