Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς θέρμανση το Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού



Το Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού είναι ένα κτίριο που, ορθώς, πολλοί το χαρακτηρίζουν ως δημιουργική κυψέλη γιατί στο χώρο αυτό πραγματοποιούνται οι περισσότερες(αν όχι όλες) εκδηλώσεις της κοινωνίας του Βελβεντού. Εδώ στεγάζεται ένας από τους ιστορικότερους και πλέον δραστήριους Πολιτιστικούς Συλλόγους της χώρας μας. Εδώ στεγάζεται ο Αθλητικός Σύλλογος Βελβεντού με την πλούσια παρακαταθήκη του αλλά και την πολυπρόσωπη εξαιρετική σημερινή παρουσία του. Εντελώς ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες μόνο από τις λειτουργίες που επιτελούνται σε αυτό το κόσμημα του Βελβεντού.
Στο Πνευματικό Κέντρο γίνονται οι πρόβες των χορωδιών του ΜΟΒ και του ΚΑΠΗ, οι πρόβες όλων των χορευτικών τμημάτων του ΜΟΒ, των χορευτικών του ΚΑΠΗ αλλά και των χορευτικών του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Κυριακής «Η Τσούκα».
Στο Πνευματικό Κέντρο λειτουργεί η μουσική σχολή του ΜΟΒ, η φιλαρμονική καθώς και το κινηματογραφικό του τμήμα.
Στο χώρο αυτό βρίσκεται η δανειστική βιβλιοθήκη του ΜΟΒ που, επιπλέον, δέχεται καθημερινά μαθητές των σχολείων του Βελβεντού για τις ποικίλες εργασίες τους.
Στο χώρο αυτό γίνονται τα διοικητικά συμβούλια δεκάδων φορέων καθώς και οι γενικές τους συνελεύσεις.
Αυτόν το χώρο λοιπόν, η νέα δημοτική αρχή τον έχει χωρίς θέρμανση επί μήνες τώρα, και το πρόβλημα είναι έντονο ιδιαίτερα τις τελευταίες είκοσι μέρες λόγω του έντονου ψύχους.
Αυτόν το χώρο έχει χωρίς θέρμανση, ένα χώρο που τις περισσότερες ώρες δραστηριοποιούνται μικρά παιδιά αλλά και άτομα μεγάλης ηλικίας.
Υ.Σ. Εδώ και μήνες συγκεντρώνω πλούσιο υλικό σε φωτογραφίες που δείχνουν μια έντονη εγκατάλειψη της πόλης μας. Δεν τις έχω δημοσιοποιήσει μέχρι σήμερα για λόγους που έχουν να κάνουν με την ανοχή που επέλεξα να δείξω προς τη δημοτική αρχή. Πλέον αυτός ο λόγος δεν υφίσταται γιατί έχει αποδειχτεί πια η ανικανότητά της.
ΠΗΓΗ-http://velventinos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου